top of page

Wie zijn de gezichten achter Rosiefilou? Je leest het hier! Wil je meer van ons weten?

Volg ons dan op @rosiefilou.nl 

Sanne Withaar Fotografie-22.webp

SANNE

Omdat ik het zelf altijd heel leuk vind om te weten wie er achter een website schuilt, zal ik dit hier ook doen.

Ik ben Sanne, moeder van 2 kinderen en fulltime fotograaf. (www.sannewithaarfotografie.nl) Ik fotografeer bruiloften, baby's, bevallingen, zwangerschappen en kleine gezinnen. Verder vind ik het leuk om de gezelligheid op te zoeken met vriendinnen of herinneringen te maken met mijn gezin.

Doordat er door klanten vaak om kledingadvies werd gevraagd voor hun shoot, kwam mijn idee om Rosiefilou op te zetten. Een website vol items voor fotoshoots, baby's, zwangerschappen, of andere gelegenheden. Inmiddels is Rosiefilou gegroeid en is Suus het team komen te versterken. Samen hopen wij jullie blij te kunnen maken met alle items die wij wekelijks vernieuwen op onze website.

Heel veel shop plezier! En mocht je nou meer van ons willen weten? Volg ons dan vooral op de socials. We laten daar ook regelmatig ons gezicht zien.

Liefs Sanne

SUUS

Hey! Leuk dat je onze website bezoekt en dat je de moeite neemt om dit te lezen. 

Ik ben Suus en ik ben mede eigenaar van deze leuke webshop. In het dagelijks leven ben ik druk met mijn eigen bedrijf in de fotografie (www.fotografiesuus.nl)  en mijn gezin. Ik hou er van om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen en daardoor zijn mijn weken altijd nét iets te vol gepland. Ik kan geen genoeg krijgen van scrollen op leuke modesites en het winkelmandje zit regelmatig veel te vol. Een eigen webshop runnen is een lang gekoesterde droom die ik nu samen met Sanne waar mag maken. Ik hoop dat we jullie blij kunnen maken met onze collectie maar ook met onze af en toe gekke filmpjes. Heb je iets tofs gekocht? Deel dat dan met ons op onze socials, vinden we leuk :)

Liefs Suus

DSC08920.jpg
bottom of page