top of page

Wie zijn wij?

Sanne Withaar Fotografie-126.jpg

Omdat ik het zelf altijd heel leuk vind om te weten wie er achter een website schuilt, zal ik dat uiteraard ook op mijn eigen websites laten zien. Benieuwd wie er achter 'rosiefilou.nl schuilt? Lees dan hieronder verder'.

Ik ben dus Sanne, getrouwd, moeder van 2 kinderen en fulltime fotograaf. (www.sannewithaarfotografie.nl) Ik fotografeer bruiloften, baby's, bevallingen, zwangerschappen en kleine gezinnen. Doordat er vaak door klanten om kledingadvies werd gevraagd voor hun shoot, kwam mijn idee om Rosiefilou op te zetten. Een website vol met items voor jouw als mommy to be, tijdens een fotoshoot of in het dagelijksleven.

Toen ik zelf zwanger was ben ik dagen opzoek geweest naar leuke en hippe zwangerschapskleding. Vaak kwam ik dan bij de standaard kleding uit die ze bij een babywinkel verkopen, terwijl er nog zo veel meer is dat als zwangere kan dragen.

Daarom vind je op deze site veel mommy to be jurkjes, rokken en andere items die je kan dragen en gebruiken tijdens -en na je zwangerschap!

Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust. Je kan altijd mailen naar info@rosiefilou.nl.

Veel shop plezier!

bottom of page